Photo gallery gr

Πιστοποίηση

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008

TUV NORD certified

Τελευταία Νέα

Συμμετοχή της Italmodular στην έκθεση Host 2015

Ημ/νία Δημοσίευσης: 11/09/2015

Η εταιρεία Italmodular,  τα προϊόντα της οποίας αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στην έκθεση Host 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο, από τις 23  έως τις 27 Οκτωβρίου.

Περισσότερα »

 

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος asimakopoulos.co.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε το asimakopoulos.co.gr και αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το asimakopoulos.co.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του asimakopoulos.co.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο asimakopoulos.co.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταλόγου asimakopoulos.co.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με αυτό και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Η Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταλόγου asimakopoulos.co.gr, για την επικοινωνία με την εταιρία.
Οι επισκέπτες του asimakopoulos.co.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα asimakopoulos.co.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος asimakopoulos.co.gr παρέχεται από την Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταλόγου όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταλόγου συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.
Η Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικός Κατάλογος asimakopoulos.co.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την asimakopoulos.co.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος asimakopoulos.co.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος asimakopoulos.co.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που αναφέρονται στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ
Η Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταλόγου asimakopoulos.co.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταλόγου asimakopoulos.co.gr, και κατά συνέπεια της Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.
Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου asimakopoulos.co.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

Ασημακόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. © 2024. All rights reserved. Developed by TotalWeb®